Lithuanian Lithuanian

RIEŠUTAI

 

Riešutai – toks skanumas – traškūs ir gardūs. 

Taigi, vienas TUNDRA batonėlis per dieną ir saujelė riešutų Jūsų skrandyje.

Pažiūrėkite į voveres: linksmos, sveikos, stiprios, vikrios, kailiukas blizga, o uodega podiumo verta! O riešutai, kaip žinote, yra jų pagrindinis maistas. 

TUNDRA batonėliuose naudojami dviejų rūšių riešutai – anakardžiai ir migdolai. 

 


 

ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI

Anakardžių riešutų gimtinė – Brazilija. Tai gana saldaus ir švelnaus skonio gardėsiai. 

TUNDRA batonėliams anakardžiai suteikia švelnią kreminę konsistenciją ir dar nežinia kokių galių.

 

MIGDOLAI

Migdolai, tai dar viena ypatinga riešutų rūšis naudojama TUNDRA batonėliuose.

Jų išskirtinis skonis ir traškumas nukelia į Viduržemio jūros regioną ir Viduriniuosius rytus, dar labiau paryškindamas TUNDRA batonėlių skonių paletę.

_

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas